THANKS UMEÅ ❤️‍🔥
IT’S BEEN MAGICAL!

THANKS TO ALL AMAZING ACTORS & DANCERS & AUDIENCE

WHAT A MARVELOUS GANG.

GAME CHANGER AT @bildmuseet LAST WEEKEND 16-17/9

ON FRIDAY & SATURDAY IN MALMÖ DURING MALMO GALLERY NIGHT!

WELCOME ❤️‍🔥

 

GC_inna_dead_selmaGC_inna_dance_web

_______________

Sjukt glad för denna pärla!

” I ett mässande ljudlandskap tar jag del av en upplevelse som starkare och mer invasivt än jag varit med om på länge går hudnära med frågor om individens makt kontra kollektivets, makt och skydd, motstånd och underkastelse. I ett ovisst gränsland av koreograferade riter, interaktion, improvisation och tvång, stannar jag kvar utifrån ett begär efter att förstå underströmmarna; avidentifiera människorna och situationerna omkring mig. Sedan lämnar jag rummet snabbt, jag inser att jag behöver låta alla frågor kvarstå.”

https://www.vk.se/2022-09-18/mer-svarartad-performance-till-folket
Recension i VK om Game Changer och hela Performancehelgen på Bildmuseet i Umeå!

 

Skärmavbild 2022-09-21 kl. 15.22.36

GC_ume_comfort

@